Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubicie może szybkie w przygotowaniu dania jednogarnkowe ? Mam dziś dla was takie oto danie z tego co miałam w lodówce
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 374
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Wstawić makaron do osolonej wody i go ugotować na miękko następnie na patelni usmażyć cebule z kiełbasą i warzywami europejskimi w większości marchew
Do ociekniętego z wody makaronu dodać usmażoną cebule z kiełbasą i warzywami, wymieszać i dodać natkę pietruszki a na koniec ser żółty i podsmażyć cały czas mieszając do czasu aż ser się rozpuści