Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne i wyborne danie na kolację.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki umyć i ugotować w mundurkach. Szprotki odsączyć od sosu pomidorowego i odłożyć. Zaś odlany sos pomidorowy połączyć z majonezem. Pieczarki odcedzić, pokroić w kostkę razem z obraną cebulą i ziemniakami, po czym razem połączyć. Przyprawić do smaku, dodać pokrojoną w paski sałatę i wymieszać z przygotowanym majonezem. Na talerzu położyć liść sałaty, ułożyć szprotki a na nich przygotowaną sałatkę. Podawać jako przekąskę z pieczywem.