Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Odkąd spróbowałam tej wersji jajecznicy stała się moją ulubioną! Jest delikatna, kremowa, lekka, puszysta, mogę pisać o niej w samych superlatywach:). Możemy dodać do niej dowolne dodatki, np. wędlinę. Ja lubię ją w wersji ze szczypiorkiem.
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6260
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154804
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 462
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6260
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154804
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1040
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 462
Składniki
Jajka rozbijamy do miseczki. Dodajemy sól, pieprz i mleko. Mieszamy widelcem.
Patelnie lub mały garnek z grubym dnem rozgrzewamy. Wlewamy masę jajeczną, dodajemy szczypior. Smażymy aż jajka się zetną.