Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatna pieczeń z mięsem kurczaka i warzywami,czyli to co lubimy jeść.
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3915
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19870
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2995
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4176
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3915
Przepis dnia
Placuszki twarogowe z rodzynkami to pyszne danie na słodko, które wywodzi się...
Odsłon: 19870
Zimowe brownie pełne korzennych przypraw i zielonego lukru z dodatkiem matcha...
Odsłon: 2995
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 4176
Składniki
Pierś z kurczaka opłucz, zmiel w maszynce do mięsa. Warzywa oczyść. Papryki i cebulę pokrój w kostkę,czosnek posiekaj. Przesmaż na 3 łyżkach oleju. Ostudź. Mięso mielone wymieszaj z jajkami,kaszką ,musztardą i dopraw do smaku przyprawami. Dołóż pokrojone w plasterki czarne oliwki ,odsączoną fetę, marynowane cebulki i podsmażone warzywa. Foremkę o długości 30cm. wysmaruj masłem i wysyp bułką tartą. Masę nałóż do foremki. Wierz posmaruj olejem,posyp rozmarynem,tymiankiem i szałwią. Piecz 80 minut w temp. 190 stopni.