Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ciasto ,bardzo polecane na gorące dni ,wskazane na wszelkie uroczystości, uwielbiane przez dzieci .
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 148
Składniki
Biszkopty dowolnie ułożyć na dno tortownicy.
Każdą galaretkę rozpuścić w 3/4 szkl wody ,wystudzić .
Mleko skondensowane podzielić na 3 części.
Każdą część rozstrzepać (ja używam elektrycznego szejkera do kawy ) do każdej części mleka dolać wystudzoną galaretkę i jeszcze raz dokladnie wymieszać ,czynności powtórzyć 3 razy i wylewać biszkopty ,wierzch udekorować według uznania .
TORTOWNICA 26CM