Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
ekspresowa wersja popularnego dania
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 147
Składniki
Cebule kroimy na czastki podsmazamy na oleju. Kielbase kroimy w polkrazki i dorzucamy do cebuli.
Nastepnie oczyszczamy papryke kroimy w czastki dodajemy do reszty, podsmazamy.
Papryczke chilli oczyszczamy z nasionek i siekamy, dodajemy do reszty
Cukinie myjemy i kroimy w polkrazki, wrzucamy do garnka. Zalewamy pomidorami w puszki, winem, dodajemy kostke bulionu i przyprawy.
Dusimy na malym ogniu nie dluzej niz 30 min aby cukinia sie nie rozpadla. Podlewamy woda jesli za duzo jej odparuje. Podajemy z pieczywem. Smacznego :)