Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wystarczy jedynie 90 sekund żeby przygotować porcję kakaowego ciasta. Zobaczcie jakie składniki ze sobą połączyć, aby móc cieszyć się tymi słodkościami.
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 647
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 221
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1145
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 647
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 221
Składniki
Masło rozpuść w wysokim kubku w mikrofalówce. Następnie wbij jajko i roztrzep je wraz z masłem za pomocą widelca. Dodaj mleko, cukier, pastę waniliową i zamieszaj. Na sam koniec wsyp mąkę, kakao i proszek do pieczenia. Ponownie wymieszaj masę.
Całość włóż do mikrofalówki ustawionej na maksimum mocy i podgrzewaj przez 90 sekund. Przed podaniem posyp cukrem pudrem.