Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Mięso przykryte pysznym sosem z dodatkiem pieczarek.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 47
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 137
Składniki
1. Karkówkę kroimy w plastry, doprawiamy przyprawą oraz solą. 2. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.
3. Przekładamy do naczynia żaroodpornego.
4. Cebule obieramy i kroimy kostkę prużymy na rozgrzanym oleju.
5. Do cebuli dodajemy pieczarki.
6. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
7. Wlewamy sos, chwilę gotujemy.
8. Przekładamy na mięso.
9. Zapiekamy 40 minut w 180˚C. 10. Danie gotowe. 11. Smacznego.