Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na romantyczny wieczór i nie tylko :-)
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 48
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 95
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 48
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 139
Składniki
1. NALEŚNIKI - wszystkie składniki włóż do blendera kielichowego i zmiksuj na gładki krem. Odstaw na 15 minut, a następnie usmaż naleśniki na patelni. 2. KARMELIZOWANE MANDARYNKI: - Mandarynki umyj, obierz, rozdziel i pozbaw błonek. - Na patelnię przełóż masło, gdy się rozpuści dodaj cukier oraz sok z mandarynek. - Gdy cukier się rozpuści dodaj cząstki mandarynek. - Chwilę podsmaż, a następnie dodaj naleśniki złożone na cztery. - Smaż chwilkę z jednej, a następnie z drugiej strony. 3. Podawaj gorące z gałką lodów waniliowych. 4. Smacznego :-)