Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne fit ciasto pod kruszonką
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1069
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1069
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 58
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 139
Składniki
Na foremkę do tarty wyłożyć owoce wymieszane z sukrin.
Zagnieść kruszonkę i posypać owoce
Wstawić do nagrzanego piekarnika do 200 °C i piec przez 30 min.
Podawać ciepłe ciasto z lodami. Smacznego!