Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne , kruche i szybkie do zrobienia. Fajne na obiad ,ale też na rodzinną kolację.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 821
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5356
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 228
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 821
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 939
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 151
Składniki
Filet kroję jak na kotlety i rozklepuję. Pieczarki kroje drobno i podsmażam razem z posiekaną cebulą.Solę i pieprzę.
Ser kroję w kostki. Na rozklepane kotlety smaruję musztardę , układam ser i podsmażone pieczarki.
Zawijam jak na zrazy z zewnątrz dając plaster boczku . Spinam wykałaczką.
Układam w żaroodpornym naczyniu i piekę ok. 30 minut w tem. 180 stopni.Po upieczeniu wyciągam wykałaczki.