Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W tym roku obrodziły u nas kolorowe marchewki. Upiekłam troche tych smacznych i dekoracyjnych marchewek.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 69
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 124
Składniki
marchewki umyć,większe przekroić na 4 części,cebule równiez pokroic dość grubo,warzywa włożyc do blaszki,posypać sola i pieprzem,na wierzu położyc kilka kawałecakó masła i piec do miękkości
miękkie marchewki posypac natką pietruszki,podawać do mięś ,ja podałam je do pieczonych skrzydełek