Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny sernik, puszysty i rozpływający się w ustach
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 136
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 86
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 136
Idealny dodatek do grilla i nie tylko.
Odsłon: 86
Składniki
Ciasto: Wszystkie składniki ciasta zagnieść. Wyłożyć do blachy 25X40 cm i podpiec w temp. 200 stopni ok. 15 min.
Ser utrzeć z żółtkami oraz cukrem pudrem. Dodać margarynę, mąki i mleko. Białka ubić na sztywną pianę, pod koniec dodać cukier. Białka połączyć z masą serową. Całość wylać na podpieczone ciasto. Piec w piekarniku ok. godziny w temp. 180 stopni.