Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ach, pyszne to bylo :-) Pojadlo si,e oj pojadlo :-P
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1135
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 625
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 181
Składniki
Z fasoli odcinamy konce, gotujemy al´dente w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzewamy maslo, wyciagamy fasole z wody, oproszamy pieprzem, przyprawa warzywna z sola oraz spora iloscia czosnku granulowanego. Posypjemy bulka tarta i delikatnie obsmazamy, przewracajac dwoma widelcami na druga strone. Fasolka jest dosc slodka, jednak z dodanymi skladnikami smakuje wybornie.