Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Delikatne i wilgotne mięsko,na pewno Wam posmakuje:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 141
Składniki
Piersi podzielić wzdłuż na 4 części. W miseczce wymieszać piersi z musztardą,ketchupem,natką, pokrojoną w kostkę cebulą papryką solą i pieprzem. Odstawić na 20min.by smaki się przegryzły. Każdą pierś zawinąć w folię ułożyć na blaszce,dać do nagrzanego piekarnika do 180st.i piec 30min.
Smacznego życzę!