Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna przekąska. Może być dodatkiem do dań mięsnych.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
Jajka ugotować na twardo. Następnie drobno pokroić. Pokroić również ogórek, cebulę, czosnek, rzodkiewkę, koperek, szczypiorek. Cykorię umyć. Dwie cykorie pokroić, a dwie rozdzielić na łódki. Składniki dressingu dokładnie wymieszać. W misce umieścić pokrojone warzywa i jajka. Polać dressingiem i wymieszać. Następnie farsz nakładać na łódki. Ułożyć je na półmisku i podawać.