Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6235
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154801
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1039
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 461
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 6235
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154801
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1039
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 461
Składniki
Grzyby umyc osączyc wieksze przekroic.Kalafior umyc wlozyc na kilka minut do osolonej wody wyjąc osączyc obgotowac okolo 10 minut nie dluzej aby byl polmiekki,podzielic na nieduze rozyczki.Pomidory umyc,zdjac skorke pokroic.Koperek umyc dokladnie osączyc,posiekac.Ogorki osączyc z zalewy,pokroic.Papryczke umyc przekroic wyjąc gniazdo nasienne pokroic na bardzo cienkie paseczki.Na sos polozyc jogurt z koncertratem pomidirowym,dodac sol,pieprz i odronine cukry do smaku,polac salatke.