Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 654
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 654
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Składniki
Skrzydełka umyc i wysmarowac olejem połączonym z solą. Ułożyc na blasze, piec w temp. 180 stopni 30 min.
Składniki glazury wymieszac. Po 30 min. wyjąc z piekarnika skrzydełka, wysmarowac glazurą. Temperaturę w piekarniku zwiększyc do 200 stopni, włożyc skrzydełka i piec jeszcze 30 min, co jakiś czas przekładając smarowac sosem, aż skrzedełka się przyrumienią. Smacznego