Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta do zrobienia potrawa z aromatycznymi pieczarkami.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 100
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 39
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 100
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę i prużymy na rozgrzanym oleju, solimy.
2. Na drugiej patelni prużymy obraną i drobno pokrojoną cebule. 3. Do cebuli dodajemy pokrojone w plasterki pieczarki. 4. Doprawiamy pieprzem oraz solą.
5. Gdy mięso jest miękkie łączymy z grzybami. 6. Wlewamy sos pieczarkowy i 5 minut gotujemy. 7. Można podawać z ziemniakami, kopytkami lub kluskami śląskimi.
8. Danie gotowe. 9. Smacznego