Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niedawno skosztowaliśmy jej, od razu przypadła nam do gustu. Tutaj ilości przypraw sami dobieramy. Każdy ma swój smak, dlatego jedni wolą bardziej octową, drudzy bardziej słodszą.
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 252
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 252
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 234
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 357
Składniki
Ogórki obieramy, kroimy na talarki, oprószamy solą, odstawiamy na noc. Na drugi dzień odcedzamy, dodajemy cebulę pokrojoną w piórka, startą na dużych oczkach, marchew, posiekaną natkę. Dodajemy ocet, olej i doprawiamy wg własnego uznania, cukrem, pieprzem ew. octem. Składniki dokładnie łączymy, przekładamy do słoików, zakręcamy i pieczemy 35-40 min w 130°C.