Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Podana przez nas propozycja idealnie nada się też w nadchodzącym sezonie grillowym. Preferujemy wersję średnio wysmażoną.
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 515
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 965
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 246
Dziś postanowiłam trochę inaczej ugotować moja zupę niż dotychczas. Zwykle ni...
Odsłon: 515
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 965
Delikatna wiosenna klasyka
Odsłon: 246
Składniki
Mięso dzielimy na kawałki o grubości 2-3 cm. Oprószamy solą i pieprzem ,nacieramy musztardą i zawijamy w folię spożywczą. Wstawiamy do lodówki na 30 min. Na bardzo rozgrzanej patelni grillujemy stek z obu stron. Stopień wysmażenia uzależniony jest od czasu grillowania. Możemy podać z grillowanymi warzywami.