Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczna surówka ze smażonej kiszonej kapusty z dodatkiem miodu. Idealna do kotleta schabowego lub drobiowego, smażona na patelni na której smażyły się kotlety gotowa w kilka minut .
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 324
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 115
Prosta sałatka z rzodkiewki, ogórka i sałaty strzępiastej polana sosem majone...
Odsłon: 324
Dla niektórych to pyszna przekąska, dla mnie to główny posiłek - strudel z ko...
Odsłon: 70
Zielona prażona pszenica Freekeh, Kasza Gryczana, Pęczak, pieczona kiełbaska...
Odsłon: 115
Składniki
Cebulę obierz i pokrój w drobną kostkę. Kapustę odciśnij i pokrój drobno. Marchewkę obierz zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Na patelnię na której smażyły się kotlety dodaj łyżkę oleju i miód, następnie cebulę i smaż około 5 minut, po tym czasie dodajemy kapustę i marchewkę, dopraw pieprzem i sokiem z cytryny. Smaż około 3 minuty. Na koniec dodaj pokrojoną natkę pietruszki. Dokładnie wymieszaj. Podawaj z ziemniakami, kotletem schabowym lub drobiowym. Smacznego.