Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 150
Składniki
Sałatę oczyścić z wierzchnich uszkodzonych liści,umyć,odsączyć i porwać na małe kawałki.Czosnek przecisnąć przez praskę i dodać do kefiru,następnie wymieszać kefir z serkiem,posolić i tak przygotowany sos odstawić.
Jajka ugotować na twardo.Rzodkiewki umyć i pokroić w plasterki.Koperek posiekać.
Do salaterki włożyć sałatę a na nią plasterki rzodkiewek.Posypać koperkiem i polać przygotowanym sosem.Na wierzchu udekorować posiekanymi jajkami.