Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowo i przepysznie
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1142
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 641
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 214
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1142
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 641
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 214
Składniki
Liście szpinaku myjemy i w całości w rzucamy do miski. Pomidor kroimy, rzodkiewki również, cebulka w kosteczkę, szczypiorek drobno. Zalewamy wszystko oliwą i doprawiamy.
Prosto, szybko i przepysznie. Świeży szpinak jest tak kruchy jak sałata. Smacznego.