
Nie znaleziono kucharzy spełniających kryteria wyszukiwania.
18 kwietnia 2011
Ja do tak podanego lososia najczesciej podaje jarzyny gotowane,z dodatkiem stpionego masla,lub jarzyny zapiekane w sosie beszamelowym...no,ale to nie surowka,a ty chcesz surowke...
Proponuje wiec surowke z pora.Ja kroje por w prazki,mozna zetrzec marchewke i seler,skropic sokiem z cytryny,posolic,popieprzyc i zalac majonezem wymieszanym z lyzka smietany.Bardzo dobra surowka,zaostrza delikatny smak lososia...
Inna taka surowka ktora moim zdaniem pauje do tej ryby jest surowka z selera,z dodatkiem rodzynek i smietany podawana na slodko.Bardzo dobra i znowu delikatnie wydobywajaca smak lososie,ale nie tlumiaca go.Zalezy co wolisz,czy zaostrzyc smak,czy podkreslic delikatna nuta slodyczy.
Ja jednak zostane zwolenniczka bukietu jarzyn gotowanych najlepiej na parze z dodatkiem masla...
Pozdrawiam
17 kwietnia 2011
co podać do łososia zapiekanego w folii????
18 kwietnia 2011
ja lubie salatke ze swiezego ogorka z odrobina octu ,szczypta cukru i sol i oczywiscie koperek
Na skróty