Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na ten chleb znalazłam w internecie , bardzo mi się spodobał, jest bardzo prosty w wykonaniu, polecam wszystkim dopiero co zaczynających przygodę w kuchni.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 124
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 88
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 124
Składniki
Drożdże zasyp cukrem i poczekaj aż się rozpuszczą, a następnie dodaj do nich wodę, sol, zamieszaj, dodaj otręby i mąkę, wszystko razem porządnie wymieszaj, odstaw, po 5 minutach znowu zmieszaj i...........
tak mieszaj co 5 minut przez 3 razy.
Ciasto wyłóż na dużą brytfannę posmarowaną olejem.
Piec w piekarniku o temp. 200'C przez około 1 godz. i 15 minut. Smacznego !!!
;-D