Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dzisiaj polecam domowe mięso kebab zrobione z uda kurczaka, a do tego frytki i surówka i mamy prawdziwego domowego kebaba na talerzu, również durum czy kebaba w bułce. Idealnie nadaje się do różnego rodzaju sałatek. Mięso zrobimy bez użycia dodatkowych opiekaczy, wystarczy tylko patelnia i dobór odpowiednich przypraw. Polecam serdecznie i życzę smacznego !!!
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3906
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154645
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1001
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 407
Uwielbiasz orzeźwiający smak cytryn? Jeśli lubisz także warstwowe wypieki, ni...
Odsłon: 3906
Przepis na małe, soczyste pulpeciki z mięsa mielonego skąpane w aromatycznym...
Odsłon: 154645
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 1001
Masz ochotę na pizzę, ale szukasz lżejszej i szybszej opcji? Ten przepis na p...
Odsłon: 407
Składniki
Mięso myjemy i wkładamy do miski. Następnie wlewamy oliwę, wszystkie przyprawy i posiekany czosnek. Całość mieszamy, następnie odstawiamy do lodówki na 1 godzinę, a dla mniej cierpliwych można mięso smażyć od razu. Na suchą i mocno rozgrzaną patelnię układamy mięso i podsmażamy z obu stron aby było dobrze wysmażone. Gotowe mięso układamy piętrowo i kroimy ostrym nożem na cienkie plasterki. Gotowe !!! Mięso idealne na durum, kebab w bułce na talerzu, czy do sałatek. Smacznego !!! :))