Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo pyszny i zdrowy dodatek do naleśników.
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5383
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 237
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 867
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 963
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 182
Tradycyjnie podany karczek wieprzowy z pysznym sosem chrzanowym, który nadaje...
Odsłon: 5383
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 237
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 867
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 963
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 182
Składniki
Jabłka umyć, obrać i wydrążyć. Rozdrobnić. Wymieszać dokładnie z żelfixem. Gotować około 10 minut
Pod koniec gotowania dodać cukier i gotować jeszcze około 2 minuty.
Słoiki wymyć i wyparzyć w piekarniku w 100 stopniach przez 20 minut.
Marmoladę nakładać gorącą do gorących słoików. Zakręcić i odwrócić na 10 minut do góry dnem.
Przechowywać w zimnym i zaciemnionym pomieszczeniu.