Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Popularne danie obiadowe wzbogacone dodatkowymi składnikami ,smakuje wybornie
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Cebulę pokroić w drobną kostkę , pieczarki obrać i pokroić.Na patelni rozgrzać olej wrzucić cebulę ,smażyć 1 min. dodać pieczarki ,całość smażyć 3 min.Wystudzić i pokroić w drobną kostkę. Mozarellę pokroić w kostkę,suszone pomidory i oliwki również.
Mięso doprawić solą ,pieprzem i przyprawą do mięsa wieprzowego,dodać pozostałe składniki czyli-namoczoną bułkę ,mozarellę pomidory suszone ,oliwki pieczarki,jajko ,musztardę.Wszystko bardzo dokładnie wymieszać .Uformuować kotlety.
Na patelni rozgrzać olej,włożyć kotlety i smażyć 10 minut na średnim ogniu aby były ładnie rumiane.
Podawać z pieczonymi ziemniakami i bukietem warzyw