Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 125
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1062
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 54
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 125
Składniki
Jaja ugotowałam 8 minut od zagotowania się wody. Wystudzone obrałam, przekroiłam wzdłuż i wyjęłam żółtka. Dodałam 2/3 puszki szprotek- resztę zostawiłam na wierzch. Jeszcze majonez- domowy, musztarda, pieprz i sól. Masę wyrobiłam i nałożyłam do jaj. Na wierzch ułożyłam kawałki szprotek i posiekany szczypior.
:D
Smacznego :)