Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś polecam Wam trochę kolorowej fantazji.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 371
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 166
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 371
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 166
Składniki
1. Mięso z kurczaka kroimy kostkę obsmażamy na patelni z przyprawami- sól, curry.
2. Warzywa na patelnie prużymy na patelni z dodatkiem soli i chili.
3. Gotujemy makaron według przepisu na opakowaniu. 4. Do naczynia żaroodpornego wykładamy makaron, kurczaka, warzywa.
5. Śmietanę połączyć z żółtkiem i polać nią zapiekankę. 6. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i posypujemy warzywa. 7. Zapiekamy 25 minut w 180 ˚ C.