Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wyśmienite babeczki z ciasta francuskiego wypełnione różnymi pastami i ozdobione dodatkami goszczą zawsze na moich rodzinnych imprezach.Zapraszam na filmik.
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1830
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1830
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 96
Składniki
4 babeczki napełniamy farszem z groszku, układamy male kawaleczki łososia wędzonego i kawałeczki ogórka świeżego.
Nastepne 4 babeczki wypełniamy sosem z majonezem i dekorujemy kawałeczkami jajka i ogórkiem korniszonym.
Ostatnie 4 babeczki napełniamy farszem z tuńczykiem ,dekorujemy każdą babeczkę oliwką, cebulką i kapary.Farsz do babeczek ,aby je udekorować ,przełożyłam do rękawa cukierniczego z średnią tutką. Zapraszam do obejrzenia filmu ,krok po kroku jak zrobić te pyszne babeczki.Zapraszam również do mojej książki kulinarnej tam znajdziesz przepisy na różne okazje. Buon appetito.