Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i łatwa w przygotowaniu przekąska, świetnie sprawdzi się na różnego typu imprezach.
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34976
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18239
Przepis dnia
Proponuję dziś przepis na pyszne ciasto Rafaello, na biszkopcie, z delikatnym...
Odsłon: 34976
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 18239
Składniki
Połowę ciasta francuskiego smaruję ketchupem pikantnym, posypuję suszonymi pomidorami z czosnkiem, tartym serem żółtym oraz układam pokrojone ulubione dodatki (kiełbaska,Oliwki,papryka). Przykrywam drugą częścią ciasta i kroję w paski, każdy pasek obkręcam i układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, wstawiam do nagrzanego piekarnika góra/dół 200 stopni i piekę do mocnego zarumienienia u mniek ok 15minut. Podaję z sosem czosnkowym.