Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i łatwa w przygotowaniu przekąska, świetnie sprawdzi się na różnego typu imprezach.
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326180
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12019
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16643
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5378
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1326180
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 12019
Przepis dnia
Zupa czardasz, czyli zupa gulaszowa, to tradycyjna potrawa rodem z kuchni węg...
Odsłon: 16643
Przepis dnia
Zapiekanka prowansalska jest pełna soczystych i dojrzałych warzyw, ziół i sos...
Odsłon: 5378
Składniki
Połowę ciasta francuskiego smaruję ketchupem pikantnym, posypuję suszonymi pomidorami z czosnkiem, tartym serem żółtym oraz układam pokrojone ulubione dodatki (kiełbaska,Oliwki,papryka). Przykrywam drugą częścią ciasta i kroję w paski, każdy pasek obkręcam i układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, wstawiam do nagrzanego piekarnika góra/dół 200 stopni i piekę do mocnego zarumienienia u mniek ok 15minut. Podaję z sosem czosnkowym.