Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i łatwa w przygotowaniu przekąska, świetnie sprawdzi się na różnego typu imprezach.
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2249
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3315
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1365
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2116
Uszka z grzybami to jedna z obowiązkowych pozycji na wigilijnym stole. W wiel...
Odsłon: 2249
Polecam. Piernik miodem i przyprawami korzennymi stoi i ten taki jest.
Odsłon: 3315
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 1365
Polecm. Ja oczywiście zaraz dodałabym np żurawinę, orzechy, ale takie było ży...
Odsłon: 2116
Składniki
Połowę ciasta francuskiego smaruję ketchupem pikantnym, posypuję suszonymi pomidorami z czosnkiem, tartym serem żółtym oraz układam pokrojone ulubione dodatki (kiełbaska,Oliwki,papryka). Przykrywam drugą częścią ciasta i kroję w paski, każdy pasek obkręcam i układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, wstawiam do nagrzanego piekarnika góra/dół 200 stopni i piekę do mocnego zarumienienia u mniek ok 15minut. Podaję z sosem czosnkowym.