Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i łatwa w przygotowaniu przekąska, świetnie sprawdzi się na różnego typu imprezach.
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 683
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1007
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2018
Kluski z gotowanych ziemniaków i kartoflanki- najlepszy dodatek do sosu piecz...
Odsłon: 683
To odżywcza, bardzo smaczna zupa. Z powodzeniem może zastąpić dwudaniowy obia...
Odsłon: 1007
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 2018
Składniki
Połowę ciasta francuskiego smaruję ketchupem pikantnym, posypuję suszonymi pomidorami z czosnkiem, tartym serem żółtym oraz układam pokrojone ulubione dodatki (kiełbaska,Oliwki,papryka). Przykrywam drugą częścią ciasta i kroję w paski, każdy pasek obkręcam i układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, wstawiam do nagrzanego piekarnika góra/dół 200 stopni i piekę do mocnego zarumienienia u mniek ok 15minut. Podaję z sosem czosnkowym.