Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i łatwa w przygotowaniu przekąska, świetnie sprawdzi się na różnego typu imprezach.
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1354
Ciasto Rafaello na krakersach to deser bez pieczenia, który pokochają wszyscy...
Odsłon: 1354
Składniki
Połowę ciasta francuskiego smaruję ketchupem pikantnym, posypuję suszonymi pomidorami z czosnkiem, tartym serem żółtym oraz układam pokrojone ulubione dodatki (kiełbaska,Oliwki,papryka). Przykrywam drugą częścią ciasta i kroję w paski, każdy pasek obkręcam i układam na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, wstawiam do nagrzanego piekarnika góra/dół 200 stopni i piekę do mocnego zarumienienia u mniek ok 15minut. Podaję z sosem czosnkowym.