Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma to jak sadzone z parowką
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1057
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 53
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1057
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 53
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 120
Składniki
Parówkę trzeba rozciąć wzdłuż na pół prawie do końca. Dwa końce można spiąć wykałaczką aby parówka utworzyła serce. Na patelnie można dodać odrobinę oleju lub masło, na patelnię parówkę a do serduszka można wlać jajo. Trochę soli i pieprzu i parę minut na patelni i śniadanie gotowe! Smacznego :)