Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny rozgrzewający napój, idealny na jesienne wieczory.
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1540
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 51
Przepis dnia
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 1540
Tradycyjny przepis na delikatną gotowaną w całości białą kapustę. Dodatek aut...
Odsłon: 56
Składniki
Do rondelka wlewamy mleko, dosypujemy przyprawę do piernika, podgrzewamy. Czekoladę łamiemy na kawałki, dorzucamy do mleka. Podgrzewamy na małym ogniu aż do zagotowania, cały czas miesząc, aby mleko się nie przypaliło. Napój wlewamy do szklanek, wierzch dekorujemy bitą śmietaną. Wkładamy do szklanek po lasce cynamonu, którymi wymieszamy napój.