Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 98
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 55
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 144
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 98
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 55
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 144
Składniki
ziemniaki ugotowac w mundurkach,ostudzic,zemlec w maszynce.zoltka utrzec z miekkim maslem oraz smietana.+do ziemniakow, przyprawic, dokladnie wymieszac.wsypac groszek i kukurydze.z bialek ubic sztywna piane i lekko wymieszac z masa ziemniaczana.
duza forme lub kilka malych foremek,posmarowac tluszczem i posypac tarta bulka, napelnic masa ziemniaczana.pie w pikarniku nagrzanym do 180st okolo 45 min.male babki ok30 min.
podawac z sosem grzybowym