Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Babki z otrębami"
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1812
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
aromatyczna, prosta i szybka potrawka z kurczaka
Odsłon: 1812
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 88
Składniki
Pokrojony rabarbar uduś z cukrem, aż puści sok. Natłuść i wysyp bułką 5 foremek. Wymieszaj osobno suche i mokre. Połącz, dodaj rabarbar. Ciasto wlej do foremek. Piecz w 180oC ok. 25 min. Sprawdź, nakłuwając patyczkiem – powinien być suchy.Źródło: Świat kobiety