Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybka łatwa do zrobienia,polecam na śniadanie,kolację.
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5333
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 875
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 11767
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5067
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 1330
Składniki
Bagietkę przekroić na pół i wydrążyć miąższ. Jajka,szynkę,ser camembert drobno pokroić. Ogórki pokroić w małą kostkę.Wszystko połączyć z majonezem,szczypiorkiem. Doprawić do smaku solą i pieprzem. Połówki bagietki wypełnić pastą,złożyć,owinąć folią spożywczą i schłodzić w lodówce. Pokroić ostrym nożem na grube plastry.