Do góry

Śniadania Przepis na:

Bagietka nadziewana serem Camembert

Bagietka nadziewana serem Camembert

Autor:

Przepisów i artykułów: 32 Ocena: 142

Dodano:

Odsłon: 281

Szybka łatwa do zrobienia,polecam na śniadanie,kolację.

Składniki

  • 1 bagietka pszenna
  • 120 g ulubionego sera camembert
  • 3 jajka ugotowane na twardo
  • 4 plasterki szynki konserwowej
  • 3 ogórki konserwowe
  • 3 łyżki posiekanego szczypiorku
  • 2-3 łyżki majonezu
  • sól,pieprz do smaku
3-4 os. 30 min łatwe tanie

Przygotowanie

  1. Bagietkę przekroić na pół i wydrążyć miąższ. Jajka,szynkę,ser
    camembert drobno pokroić. Ogórki pokroić w małą kostkę.Wszystko
    połączyć z majonezem,szczypiorkiem.
    Doprawić do smaku solą i pieprzem.
    Połówki bagietki wypełnić pastą,złożyć,owinąć folią spożywczą i schłodzić w lodówce.
    Pokroić ostrym nożem na grube plastry.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (4)

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń