Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 81
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 139
Składniki
Z mąki, jajka i mleka utrzepać ciasto. Dodać wiórki kokosowe.
Banana pokroić w plastry o grubości 1 cm. Obtaczać w cieście i smażyć na głębokim oleju na złoty kolor.
W ulepszonej wersji białko ubić na pianę. Potrawa uwielbiana przez dzieci. Pychotka.