Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Bananowe babeczki z cukrem"
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1767
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 47
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 96
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1767
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 47
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1595
Składniki
Banany umyj, obierz, miąższ rozgnieć widelcem. Jajka wbij do miski, roztrzep widelcem, wlej olej, wymieszaj. Dodaj maślankę, mus bananowy, wymieszaj. suche połącz, wlej mokre, mieszaj łyżką przez kilka minut, aż się dokładnie połączą.
Foremki do babeczek wysmaruj olejem, nałóż porcję ciasta, piecz w temperaturze 180° C przez 30 minut. Wystudź, wyjmij z foremek, posyp cukrem pudrem.
CZAS: około 45 minutŹródło: Dobry Tydzień