Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna propozycja na śniadanie, obiad czy kolację
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 144
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 296
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1522
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 144
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 296
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1522
Składniki
Kaszę wypłucz na sitku. Ugotuj według przepisu na opakowaniu. Wystudź. Banany obierz i pokrój w cienkie plasterki. Dokładnie rozgnieć przy użyciu widelca. Do bananów dodaj kaszę, jajka i mąkę. Wszystkie składniki wymieszaj. Na rozgrzany tłuszcz wyłóż po łyżce masy. Placuszki smaż z każdej strony na złoty kolor. Podawaj na ciepło polane np. jogurtem naturalnym.