Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Idealne,delikatne w smaku ciasto,bez pieczenia ,do pysznej kawusi:)
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1750
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 252
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 215
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1750
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 252
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 215
Składniki
Utrzeć margarynę z żółtkiem i cukrem na gładką masę,dodać (rozpuszczone w połowie zaleconej na opakowaniu wody) tężejące galaretki cytrynowe i wymieszać z czterema rozgniecionymi bananami.
Tortownicę wyłożyć biszkoptami i przygotowaną masę wylać do tortownicy i wstawić do lodówki do stężenia.Rozpuścić (w połowie wody podanej na opakowaniu )galaretkę bananową,wylać ją na zastygłą masę,udekorować pokrojonym bananem.