Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo smaczne ciasto.Serdecznie polecam:)
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22738
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 366
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13171
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 133
Smak wiosny!
Odsłon: 411
Szybkie i proste ciasto do kawki
Odsłon: 22738
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 366
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13171
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 133
Smak wiosny!
Odsłon: 411
Składniki
Upiec biszkopt i wystudzić. Masę karpatkową zrobić wg.przepisu na opakowaniu,dając mniej mleka. Masło utrzeć na puch,dodać pod koniec ajerkoniak i utrzeć. Dodawać po łyżce krem karpatkowy cały czas ucierając. Krem wyłożyć na wystudzony biszkopt. Przygotować galaretki,sok jak został z brzoskwiń oraz dopełnić wodą do 800ml,zagrzać do wrzątku,nie gotować. Wsypać galaretki i rozpuścić-wystudzić. Na kremie ułożyć brzoskwinie,zalać lekko tężejącą galaretką i dać do lodówki najlepiej na całą noc. Smacznego życzę!