Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i bardzo smaczne ciasto.Serdecznie polecam:)
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 84
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5563
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2620
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 84
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5563
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2620
Składniki
Upiec biszkopt i wystudzić. Masę karpatkową zrobić wg.przepisu na opakowaniu,dając mniej mleka. Masło utrzeć na puch,dodać pod koniec ajerkoniak i utrzeć. Dodawać po łyżce krem karpatkowy cały czas ucierając. Krem wyłożyć na wystudzony biszkopt. Przygotować galaretki,sok jak został z brzoskwiń oraz dopełnić wodą do 800ml,zagrzać do wrzątku,nie gotować. Wsypać galaretki i rozpuścić-wystudzić. Na kremie ułożyć brzoskwinie,zalać lekko tężejącą galaretką i dać do lodówki najlepiej na całą noc. Smacznego życzę!