Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne biszkoptowe muffinki idealne będą na piknik. Oprószone cukrem pudrem smakują najlepiej. Porzeczki przełamują słodki smak biszkoptu.
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7882
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13650
To jest pyszne. Od lat robię dynie według tego przepisu. Moje koleżanki też c...
Odsłon: 7882
Gołąbki, które robiła nasza babcia i mama, czyli tradycyjne z mięsem mielonym...
Odsłon: 1118
Krótko mówiąc jest to pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 13650
Składniki
1. Białka ubijamy na sztywno.Wsypujemy cukier i jeszcze chwilkę ubijamy. 2. Następnie dodajemy żółtka i ponownie ubijamy. 3. Wsypujemy obie mąki i proszek do pieczenia, delikatnie mieszamy. 4. Formę do pieczenia muffinek wykładamy papilotkami i przelewamy po porcji ciasta. 5. Muffinki posypujemy porzeczkami. 6. Pieczemy przez około 20 minut w 170 stopniach. Ostudzone oprószamy cukrem pudrem i dekorujemy gałązkami czerwonej porzeczki. 7. Smacznego!