Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczny obiad.
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 16
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1022
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 356
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29713
Risotto ze szparagami i łososiem
Odsłon: 16
Żeberka duszone to długo gotowane mięso, które po przygotowaniu rozpływają si...
Odsłon: 1022
Trzy składniki tylko, a udka pyszne, nawet soli nie potrzeba, chyba, że ktoś...
Odsłon: 356
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 29713
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach, ostudzić, obrać ze skórki i zmielić. Następnie połączyć z mięsem, jajkami, musztardą, posiekaną cebulą, posiekaną natką pietruszki i przyprawami. Całość dokładnie wymieszać, przenieść do przygotowanej foremki i uformować bochenek. Piec w temperaturze 200 stopni około 50 minut, podlewając podczas pieczenia wodą. Po upieczeniu pokroić w plastry i podawać do obiadu z dowolną surówka.