Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na smaczny obiad.
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2535
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 252
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4351
Chleb z airfryera to połączenie jedynie sześciu składników. Jest lekki, puszy...
Odsłon: 2535
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 252
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 4351
Składniki
Wykonanie: Ziemniaki ugotować w mundurkach, ostudzić, obrać ze skórki i zmielić. Następnie połączyć z mięsem, jajkami, musztardą, posiekaną cebulą, posiekaną natką pietruszki i przyprawami. Całość dokładnie wymieszać, przenieść do przygotowanej foremki i uformować bochenek. Piec w temperaturze 200 stopni około 50 minut, podlewając podczas pieczenia wodą. Po upieczeniu pokroić w plastry i podawać do obiadu z dowolną surówka.