Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Rewelacyjny dodatek do dań głównych. Dobrze sprawdza się jako przekąska.
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 83
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 143
Składniki
Brokuły (różyczki) blanszujemy w osłodzonym wrzątku przez 4-5 min. Wyławiamy łyżką cedzakową. Cebulę kroimy w większą kostkę, szklimy na maśle, lekko oprószamy solą i świeżo mielonym czarnym pieprzem. Do cebuli dodajemy różyczki i chwilę (2-3 min) smażymy (cały czas mieszając). Podajemy do dań głównych