Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i to mówi samo za siebie !
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 654
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Cudownie kremowy sernik na ciasteczkowym spodzie z wyczuwalną nutą pistacji i...
Odsłon: 1149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 654
Sycylijski przepis, u mnie posłużył za inspiracje do pysznego makaronu.
Odsłon: 227
Składniki
Buraczki wyszorować i ugotować do miękkości.(można obrać przed gotowaniem lub po). Zetrzeć na drobnej lub grubszej tarce.
Rozpuścić w rondelku masło dodać starte buraki i troszkę podsmażyć.
Pod koniec dodać śmietanę.Wymieszać. Dzisiaj zrobiłam z 2 kg i wszystko zjedzone.