Do góry

Przekąski Przepis na:

Carpaccio herbaciane

Carpaccio herbaciane

Autor:

Przepisów i artykułów: 14 Ocena: 33

Dodano:

Odsłon: 3261

Wołowa polędwica z dodatkiem herbaty.

Składniki

3-4 os. 15 min średnie przystępne

Przygotowanie

  1. Mięso natrzeć herbatą, solą i pieprzem. Lekko zamrozić.

  2. Kroić cieniutkie plastry, układać na talerzu, posmarować oliwą z oliwek, posypać płatkami parmezanu, kaparami, oliwkami. Na wierzchu ułożyć rukolę.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

biancorossa 29 września 2011 Przepis i zdjęcie skopiowane ze strony irvinga

0 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń