Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 151
Składniki
Wykonanie: Cebulę obrać i pokroić w paski razem z papryką. Następnie włożyć do rondla i dusić na tłuszczu z dodatkiem listka laurowego i ziela angielskiego. Dodać pokrojoną kiełbasę, odsączoną fasolkę, przecier pomidorowy, przyprawić do smaku, w razie potrzeby podlać wodą i dusić około 15 minut. Podawać z pieczywem lub ziemniakami.