Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię jedno garnkowe potrawy. Smaki świata.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 41
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 157
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 365
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 89
Składniki
Cebulę pokroić w kostkę i podsmażyć na tłuszczu do szklistości dodać mięso mielone , czosnek przeciśnięty przez praskę i smażyć aż będzie miękkie - zmieni kolor .Dodać odsączoną kukurydzę, przecier pomidorowy 2 minuty smażymy + pomidory i przyprawę meksykańską.Gotujemy wszystko jakieś 10 minut. Gotowe.
SMACZNEGO.